atilim universitesi konyada
06.04.2009

Atılım Üniversitesi ÖSS’ye hazırlanan ve Ankara dışında yaşayan adayların bölümleri tanıyarak daha doğru tercihler yapmaları amacıyla 06- 08 Nisan 2009 tarihleri arasında Konya’daki “Yükseköğretim Tanıtım Günleri”nde öğrencilerle buluşuyor.

Program çercevesinde 8 Nisan 2009 tarihinde Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu tarafından sunulacak olan “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Ülker tarafından sunulacak olan “Geleceğin Meslekleri: Sosyal Bilimler” konulu konferanslar Konya Rixos Otel Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Fuar alanı dışında Üretim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu tarafından Özel Büyükkoyuncu Fen Lisesi, TED Konya Koleji Özel Lisesi, Özel Güventaş Fen Lisesi, Özel Diltaş Lisesi’nde “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” konulu konferans programı sunulacak; ayrıca, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Özlem Şahin Demirbilek tarafından Selçuklu Cumhuriyet Lisesi, Erbil Koru Lisesi, Muhittin Güzel Kılınç Lisesi’nde Mütercim Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümleri hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecektir.