Ders Değerlendirme Formları
03.06.2010

?

Form doldurma işlemi 15 Haziran Salı 17.30'a kadar uzatılmıştır.

Ders Değerlendirme Formları Hakkında Önemli Bilgi

Değerli Atılım Üniversitesi Öğrencileri,

Bu akademik yıldan başlayarak ders değerlendirme formlarının web sayfası üzerinden online doldurulmasına Rektörlüğümüzce karar verilmiştir. Ders değerlendirme formlarını online doldurmakla, istatistiksel olarak ve grup formatında yapılacak değerlendirme sonuçlarına daha çabuk ulaşarak eğitim düzeyimizin yükselmesi için gerekli düzenlemeleri daha kısa bir zaman içinde yapmamıza katkıda bulunmuş olacaksınız. Bu yıla mahsus olmak üzere, bu dönemde alınan derslerin tümüne ait formları dolduran öğrenciler ORY 400 kapsamında 1 etkinliği yerine getirmiş sayılacaktır.

Formların doldurulması ile ilgili iki önemli noktayı hatırlatmakta fayda görüyoruz:

• Formlara verdiğiniz cevaplar kesinlikle isimsiz olacak ve kimlik bilgileriniz tarafımızca bilinmeyecektir.
  • Formlar bireysel bazda değerlendirilmeyecek, istatistiksel yöntemlerle her bir ders için grup olarak değerlendirilecektir.

Formları doldurmakta gösterdiğiniz işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

REKTÖRLÜK

1) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine giriniz.

2) Sol tarafta yer alan menüden Değerlendirme Formları sekmesine tıklayınız.

3) Aldığınız derslerin listesi gelecektir. Her dersin değerlendirme formu tek tek doldurulmalıdır.

4) En üstte yer alan bayrakları tıklayarak soruları İngilizce veya Türkçe cevaplayabilirsiniz.

5) Sorulan sorulara uygun şıkkı seçerek cevap veriniz.

6) IV.bölüm serbest yazı ekranıdır. Sorulan sorulara yazı alanlarını doldurarak cevap verebilirsiniz.