Ders Kayıt Günlerinin Sınıflara Göre Zaman Dilimlerine Bölünmesi
06.02.2017

Sevgili Lisans, Ön Lisans ve Enstitü Öğrencilerimiz,

2016-2017 Bahar Akademik Döneminde bütün Ön Lisans, Lisans ve Enstitü  öğrencilerimizin ders kayıt işlemleri ATACS (Atılım Academic System) altyapısı üzerinde yerine getirilecektir.

9 Şubat Perşembe günü saat 16:30 itibari ile ATACS ders kayıt işlemleri, Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri dışındaki tüm öğrencilerimizin hizmetine açılmıştır.

Sistem, 2016-2017 Akademik Takvimine göre, Lisans ve Ön Lisans öğrencilerimiz için 8 Şubat - 10 Şubat 2017 tarihleri arasında, Enstitü öğrencilerimiz için ise 13 Şubat - 15 Şubat 2017 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerine açık olacaktır.

Ders kayıtlarının başlamasından bir gün önce, 7 Şubat akşamı Test Platformu erişime kapatılacaktır.

Ders kayıt işlemlerinin meydana getireceği işlem yoğunluğunun düzenlenebilmesi ve siz sevgili öğrencilerimizin karşılaşabileceği muhtemel bekleme sürelerinin kısaltılabilmesi için, ders kayıt işlemleri, öğrencilerimizin sınıflarına göre gruplar halinde yerine getirilecektir.

Buna göre, siz sevgili öğrencilerimizin ayrıldığı gruplar ve bulunduğunuz gruba göre hangi tarihlerde ve saatler arasında kayıt işlemleri için sistemden işlem yanıtı alacağınıza dair bilgiler aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.

NOT: Öğrencilerimizin başarı durumlarına göre dönem numaraları ve sınıfları, ders kayıt işlemleri başlamadan hemen önce hesaplanmaktadır. Hesaplanan sınıf bilginiz, ATACS'ta oturum açtıktan sonra gördüğünüz ana sayfanızın sağ üst köşesinde "Dönem No/Sınıf" olarak gösterilmektedir. Kayıt dönemi sırasında grubunuzu ve kayıt yaptırabileceğiniz tarih aralığını belirlemek için lütfen sınıf bilgilerinizi buradan kontrol ediniz ve hangi grupta olduğunuzdan emin olunuz.

Teşekkür eder, başarılı bir dönem geçirmenizi dileriz.

Öğrenci Kayıt Grubu

Ders Kayıt Tarih ve Saatleri

Lisans / Ön Lisans, Birinci Sınıf Öğrencileri

9 Şubat Perşembe, saat 16:30'dan itibaren, 10 Şubat Cuma saat 17:00’ye kadar