Ders Kayıt Süre Uzatma Duyurusu
13.09.2017

Sevgili Öğrencilerimiz ve Akademik Danışmanlarımız,

2017-2018 Akademik yılı takvimimize göre 13 Eylül akşamı tamamlanacak olan ders kayıtlarımızın süresi 1 gün uzatılmıştır. Buna göre, öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini tamamlamaları için, Akademik Bilgi Sistemi 14 Eylül Perşembe akşamı saat 23:59'a kadar açık olacaktır. Akademik Danışman onay işlemlerinin tamamlanması için ise, Akademik Bilgi Sistemi 15 Eylül Cuma akşamı saat 23:59'a kadar açık olacaktır.

Ders ekleme/bırakma işlemleri için belirlenen tarihlerde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

Ders kayıtları ve ders ekleme/bırakma dönemlerinin ardından, Akademik Danışman onayları için ayrılan süre de tamamlandıktan sonra, öğrencilerimizin ders kayıtlarının ve ekleme/bırakma işlemlerinin tamamlandığı dikkate alınarak ders kayıt sepetlerini içerikleri silinecektir. Bu nedenle sevgili öğrencilerimiz, ders kayıt sepetine eklenmiş, ancak Akademik Danışman onayına gönderilmemiş, Akademik Danışman onayına gönderilmiş ancak onaylanmamış veya reddedilmiş derslerinden oluşan sepetlerinin içeriklerinin silineceğini dikkate alarak, kayıt sepetlerinin Akademik Danışmanlarına gönderilmiş ve onaylanmış olduğundan emin olmak üzere kontrol etmekle yükümlüdürler.

Akademik Danışman onayı işlemleri Öğrenci ders seçim işlemlerinden bir gün daha fazla süreceği için, Akademik Bilgi Sistemi öğrencilerimizin erişimine kapandıktan sonra Akademik Danışmanı tarafından ders seçimleri reddedilen öğrencilerimiz, reddedilen kayıt sepetlerini düzeltmek üzere bir gün daha sisteme erişebilir durumda olacaklardır.