Güzel Sanatlar Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi 2014-2015 Özel Yetenek Sınavı Kayıtları ile İlgili Duyuru
13.08.2014

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavı sonucuna göre asil ve yedek listede yer almayan öğrencilerin kayıt yaptırmak istedikleri bölüme kayıt kabul işlemleri öğretim ücretlerinin ödeme saat ve tarihleri esas alınarak 14 Ağustos 2014 tarihinden itibaren yapılabilecektir.

Öğretim ücretini ödeyen öğrencilerin Öğrenci İşleri Müdürlüğüne aynı gün içinde müracaat etmeleri ve kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt yaptırmak istedikleri bölümler için kendilerinden önce öğretim ücreti ödeyen öğrenciler bulunması ve kontenjanların dolu olması halinde, bu öğrenciler talepleri halinde diğer bölümlere kayıt yaptırabileceklerdir.