İmalat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Başvuruları Son Değerlendirme Tutanağı
09.10.2015

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İmalat  Mühendisliği Bölümü’ne Araştırma Görevliliği için başvuran adaylardan ön değerlendirme sonucunda bilim sınavına girmeye hak kazanan 4 adayın yalnızca biri  06.10.2015 tarihinde yapılan bilim sınavına girmiştir.

Bilim Sınavına giren  aday, Atılım Üniversitesi Senatosunun 13.09.2013 tarihli 06 sayılı toplantısında alınan 13/80 sayılı kararında Bilim Sınavında alınması gereken en az not olan 60 (altmış) puan kriterini  sağlayamamış ve  başarısız olmuştur.  Bu durumda yedek aday da seçilememiştir.

SON DEĞERLENDİRME TABLOSU

ADAYIN

ADI SOYADI

PUANLAR VE AĞIRLIKLARI

YABANCI DİL

ALES

MEZUNİYET*

BİLİM SINAVI

Mehmet Remzi ABUL

BAŞARISIZ

* Mezuniyet ortalamaları Yüksek Öğretim Kurulu’nun web sitesinde yayımlanan dönüşüm tablosuna göre dönüştürülmüştür.

KOMİSYON ÜYELERİ

Üye                                    Üye                                               Üye

Prof. Dr. S. Engin Kılıç      Yrd. Doç. Dr. Merih  Şengönül        Yrd. Doç. Dr. Orkun Özşahin