IPRA (International Public Relations Association), 2014 Dünya Başkanı Üniversitemizde
24.03.2014

IPRA (International Public Relations Association), 2014 Dünya Başkanı Zehra Güngör Hayata Atılım Toplantıları kapsamında öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Geleceğini Hayal Etmek ve Hedefini Doğru Belirlemek konu başlıklarıyla çerçevelendirilen bu yılki Hayata Atılım Toplantılarında ülkemizin kendi alanında iz bırakmış değerli isimleri konuk ediliyor.

Uzun yıllar gazetecilik alanında başarılı çalışmalara imza atan, 1999 yılında STAGE İletişim Danışmanlığı (www.stagepr.com) Şirketini kuran Zehra Güngör halen şirketin yöneticiliğini yapıyor. Çeşitli üniversitelerde Halkla İlişkiler ve İletişim dallarında lisans ve yüksek lisans dersleri veren Güngör, 2012 yılında Dünyanın en eski ve en büyük halkla ilişkiler örgütü, International Public Relations Association, IPRA’nın 2014 Dünya Başkanlığı’na getirildi.

"Fark Yaratmak ve Empati" başlığı altındaki etkinlik 15 Nisan 2014 Salı günü saat 14:00'te Orhan Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.