İngilizce Düzey Saptama Sınavı Saat Değişikliği
25.09.2013

Yabancı Diller Bölümü’nün Türkçe Eğitim Yapan Bölümlere Yönelik

İngilizce Düzey Saptama Sınavı

İle İlgili Duyuru: (25.Eylül Çarşamba, 2013)

Türkçe eğitim yapan Güzel Sanatlar, İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi bölümlerine 2013-2014 akademik yılında yeni kayıt yaptıran öğrencilerin İngilizce düzey saptama ve muafiyet sınavları 25.09.2013 Çarşamba Günü 12:00-12:40 ve 15:30-16:10 olmak üzere 2 ayrı oturumda  gerçekleşecektir.

Tiş101-GSI 101 derslerine kayıt  yaptıran öğrencilerin, İngilizce ders hocalarına hangi oturumda sınava gireceklerini bildirmeleri gerekir. Sınavlar iki form halinde hazırlanmış olup süresi 40 dakika olacaktır. Sınav, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi  A2 binasında olacaktır. Sınav salonları ders hocaları tarafından bildirilecektir. Oturumlardan birine katılmak yeterlidir.

Sınava katılmak zorunlu değildir. Bu durumda, öğrencilerin sınava girmek istemediklerini yazılı olarak belirtmeleri  gerekmektedir. Sınav sonucuna göre öğrencilerin muafiyet durumları ve sınıfları  belirlenecektir.  Muafiyet durumlarına göre muaf olunan derse ait kredi ve ders notu AA olarak transkripte eklenecektir.

Başarılar dileriz

Yabancı Diller Bölümü