mersinde yuksek ogretim tanitim gunlerindeyiz
09.03.2009

Mersin’de Toros Rotary Kulübü tarafından Yenişehir Fuar Merkezi’nde 12 – 14 Mart 2009 tarihlerinde düzenlenecek olan Mersin Uluslararası Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri kapsamında 13 Mart 2009 Cuma günü Mersin’li üniversite adayları, öğretmen ve veliler için konferans programları yinelecek.

“Bilişim Sektörü Meslekleri ve Eğitimleri” konulu konferans 11:00’de, “Dünyada ve Türkiye’de Gelişmeler, Yeni Meslekler ve İstihdam” konulu konferans ise saat 14:00’de Yenişehir Fuar Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Fuar süresince ayrıca Mersin Fen Lisesi’nde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Akman tarafından “Bilişim Sistemleri Meslekleri” Üretim Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu tarafından Özel Toros Fen Lisesi, Mersin Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Türkmen Koleji Anadolu Lisesi, Hacı Sabancı Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nde “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” konulu konferanslar sunulacak.