Türkçe Eğitim Yapan Fakülte Ve Bölümlere Kaydolan Yeni Öğrencilerimize Önemli Duyuru!
28.08.2015

Değerli öğrencilerimize  üniversitemize ‘ hoşgeldiniz ‘diyoruz.

Üniversitemizde Türkçe eğitim yapan fakülte ve bölümlere (İşletme Fakültesi Türkçe İşletme, Türkçe İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye Bölümleri, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Bölümleri ve  Hukuk Fakültesi ) yeni kayıt yaptıran öğrenciler  için gruplama ve muafiyet yapabilmek amacıyla Temel İngilizce dersleri için 17. 09.2015 tarihinde düzey belirleme sınavı yapılacaktır. Sınav saat 16:30 da Hukuk Fakültesi anfilerinde uygulanacaktır. Üniversitemizde  Hazırlık eğitimine devam etmiş  ve tamamlamış olan öğrenciler bu sınava girmek durumunda değildir.

Bu sınavda öğrencilerin gerçek düzeylerini sergilemeleri önemlidir çünkü  düzeye  uygun sınıfta  ders yapmak başarıyı artırır. Sınavı her öğrenci bir kez alabilecektir.

Bu sınav sonucuna göre öğrenciler düzeylerine uygun İngilizce dersini alıp diğerlerinden muaf olabilecektir.  Muaf olunan derslere ait avantajlı durumlar sözkonusudur. (AA notu ve ders kredisi transkripte işlenir.)

Üniversitemize yeni kayıt yaptırıp sınava girmeyen öğrencilerin İngilizce derslerine  başlangıç düzeyinden başlayacağı  kabul edilecektir. Öğrencilerimizi 17.09.2015 tarihinde saat 16:30 da Hukuk Fakültesi binasında bekliyor olacağız. Sınav salonu ve sınav içeriği ile ilgili yönlendirme sınav yerinde ve zamanında yapılacaktır.  Önemle duyurulur.

Başarılar dileriz.

Feride Güven