4. Rektörlük Koşusu Başarıyla Gerçekleştirildi
16.05.2017

Spor Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen "4. Rektörlük Koşusu" Rektörümüz Prof.Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Rektör Yard. Yılmaz KAPTAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Gelenekselleşen organizasyona katılım her sene artmaya devam ediyor. Bu sene 35 akademik ve idari personel, 25 öğrenci ve mezun toplam 60 yarışmacı olmak üzere yaklaşık 100 katılımcının yer aldığı Rektörlük Koşusu,  bu yıl da şenlik havasındaydı.

Rektörlük Koşusu’na katılan herkese dağıtılan t-shirtler ile renkli görüntüler ortaya çıktı. Her geçen sene katılım daha da artması sevindirici bir haber oldu. Dereceye girenlerin ödülleri 17 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 12.30'da Spor Salonu'nda  gerçekleşecek “Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ve Ödül Töreni”nde sahiplerine verilecektir.

Katılan herkese teşekkür ediyoruz.

4. REKTÖRLÜK KOŞUSU DERECELERİ:

Akademik ve İdari Personel Kadın Dereceleri

1.            Ceyhan ÇİĞDEMOĞLU