10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirdik
10.11.2017

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79’uncu yıl dönümünde Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ başta olmak üzere yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, idari personel ve öğrencilerimizin katıldığı törenle anıldı.

Tören Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve öğrencilerimiz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı, daha sonra  saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okunduktan sonra anma Töreni Kadriye Zaim Konferans Salonunda piyano ve keman dinletisi eşliğinde devam etti. Dinletinin ardından üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Günseli Gümüşel “Atatürk’ün Hayatından Bilinmeyen Notlar” adlı konuşmasıyla ve bir diğer üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Gültekin Kamil Birlik’in “Atatürk’ün Sofrası”adlı konuşmasıyla sona erdi.