16-17-18 Temmuz'da İstanbul'da Üniversite Tercih Fuarındayız
17.07.2017

16 Temmuz 2017 Pazar günü, İstanbul’da EKET’in düzenlemiş olduğu üniversite ve meslek tanıtım fuarında, üniversitemiz de tanıtım standıyla hazır bulundu.

Türkiye genelinde bulunan 120 üniversitenin katıldığı tanıtım organizasyonunda, etkinliğe katılan öğrencilerin, üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi. 3 gün sürecek olan etikinliğin ilk günü yaklaşık 5 bin öğrencinin katıldığı fuarda, aday veli ve öğrenciler üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler edindiler.

Etkinliğe, Atılım Üniversitesini temsilen, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanı Özgür Hasılcı, Hukuk Fakültesi  öğrencisi Furkan Yaz, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ahmet Yaser Bayhan, Fen Edebiyat Fakültesi öğrenci Emre Uzun, Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencisi Anıl Cesur katıldı.