20-21 Temmuz'da Eskişehir'de Üniversite Tercih Fuarındayız
20.07.2017

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak adına Dipnot Organizasyon tarafından Eskişehir'deki aday öğrencilerin üniversite tercihlerini en doğru ve etkin şekilde yapabilmeleri amacı ile düzenlenen “2.Üniversite Tercih Günleri” 20-21 Temmuz 2017 tarihlerinde, yaklaşık 5 bin aday öğrenci, aileler ve rehber öğretmenin katılımıyla, Eskişehir'de bulunan Madam Tadia Oteli'nde gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesinin de katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal Tanıtım Müdürü Sedat Karaçayır ve Hayata Atılım Öğrencilerinden Emre Toruk ve Furkan Topal yer aldılar. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.