Ankara Müzelerinde Efsane Kral Midas ve Frigya'nın İzleri Paneli Yapıldı
17.12.2014

Atılım Üniversitesi “Ankara Kültür ve Sanat Günleri” kapsamında, İşletme Fakültesi, Turizm ve Otel işletmeciliği Bölümü tarafından 16 Aralık 2014 Salı günü Kadriye Zaim Kütüphanesi ‘nde düzenlenen, “Ankara Müzelerinde Efsane Kral Midas ve Frigya'nın İzleri” başlıklı panele  Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ayşe Çakır İlhan , Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Yılmaz, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mete Sezgin ve Turizm Yazarı Hüsnü Gümüş panelist olarak katıldılar. Panelin moderatörlüğünü ise Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.İbrahim Birkan yapmıştır. Ankara’da müze turizmi, müze yönetimi ve pazarlaması, müze eğitimi, Kral Midas ve Frigya konularının tartışıldığı panelin açılış konuşmasını ise Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Gonca Güzel yaptı. Panelin ardından Gastronomi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan “Kral Midas’ın Son Yemeği” Kuşkonmaz Restroranda misafirlere sunuldu.