atilim universitesi ogrencileri ispanyada
06.01.2009

9-12 Aralık 2008 tarihlerinde İspanya-Valencia’da düzenlenen “Tehe Euro-American Project Commemorating the 60th Anniversary of the Universal declaration of Human Rights and 10th Anniversary of the Valencia Declaration of Human Duties and Responsibilities” başlıklı uluslararası toplantıya Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Birce Minareci ve Begüm Karapınar da davetli olarak katılarak üniversitemizi temsil etti.

Programda Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nükhet Turgut tarafından “Improvements on Human Rights through Environmental Protection: Rights and Duties to Protect the Environment as a Common Good” başlıklı tebliğ sunulmuş ayrıca workshop yöneticiliği yapılmıştır.

Dünyanın değişik kıtalarındaki ülkelerden 40 üniversitenin katıldığı, Türkiye’den sadece Atılım Üniversitesi’nin yer aldığı programda, öğrencilerimiz düzenlenen konferansları izleyerek değişik çalışma gruplarındaki tartışmalara katılmışlardır.

Katılımcı üniversiteler listesi için buraya tıklayın.