Atılım Üniversitesinde “Basit Bir Ev Kazası” Yaşandı
24.10.2014

Atılım Üniversitesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Ankara Kültür Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen tek kişilik tiyatro oyunların bir yenisi daha yerleşkede sahnelendi.

Geçtiğimiz ay içerisinde sahnelenen “Adolf”  ve “Savunma” oyunlarının ardından 23 Ekim Perşembe Günü saat 20.00’de “Basit Bir Ev Kazası” adlı oyun Atılımlı seyircilerine perde açtı.

Murat İpek tarafından yazılıp yönetilen, Muhsin Ertuğrul, Sadri Alışık ve Afife Jale Tiyatro Ödüllerinde Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Ödüllerine sahip Günay Karacaoğlu’nun hayat verdiği oyun,  iki perde halinde Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel salonunda izleyicisi ile buluştu.

Günay Karacaoğlu, muhteşem performansı ile seyircilerin gönlünü fethederek unutulmaz bir akşam yaşattı.