EAIE Konferansına Katıldık
20.09.2017

2017 yılı EAIE konferansı İspanya’nın Sevilla kentinde 12-15 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Konferansa Uluslararası İlişkiler Direktör Vekili M. Hasan ATASOY ve Değişim ve Uluslarararası Hareketlilik Ofisi Uzmanı Özgün ÖZGER katıldı. Konferans öncesi daha önce anlaşmamız olan iki İspanyol Üniversitesi yetkilileri ile görüşme yapılmasının yanı sıra, University of Seville’de gerçekleşen QS Graduate Employability Ranking zirvesine iştirak edildi.

Konferansta birçok üniversite ile Erasmus+ Programı ve ikili anlaşmalar üzerine görüşmeler yapıldı ve neticesinde İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Hollanda, İsveç, İspanya, Çin, Kore, Polonya, Litvanya, Macaristan, Romanya, Gürcistan olmak üzere 14 farklı ülkeden üniversite ile anlaşma sürecini başlatma konusunda mutabık kalındı.