EBM Gönüllü Eğitim Etkinliğimizde Dr. Ahmet-Filiz Göğüş İlkokulu ve Ortaokulunu Ağırladık
22.12.2017

Üniversitemizin toplum ve bilim hizmetlerinin yürütüldüğü Eğlenceli Bilim Merkezinin faaliyet alanları içinde bulunan Gönüllü Eğitim Çalışmaları kapsamında bu hafta Tulumtaş Köyü Dr. Ahmet-Filiz Göğüş İlkokulu ve Ortaokulu 5. ve 6. sınıflarını ağırladık. Müfredata paralel "tamamlayıcı eğitim" faaliyetlerini içeren gönüllü eğitim çalışmasında, öğrencilerle birlikte verimli ve keyifli saatler geçirdik.

18 Aralık Pazartesi günü başlayan Gönüllü Eğitim Etkinliğimizde ışık ve görme hakkında bilgisi olan öğrencilerimizle "Görsel Yanılsama Makinesi", hava akımları ve rüzgâr hakkında bilgisi olan öğrencilerimizle "Helikopter", küçük sınıflarla ise  "Zıp Zıp Kurbağa" çalışmaları yapıldı.

Toplam 90 öğrencinin katıldığı etkinlikleri; Hacettepe Fizik Öğretmenliği Bölümünde Yüksek Lisans çalışması yapan Sümeyra Üner ve ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünde Yüksek Lisans çalışması yapan Hakan Gürkanlı yürüttü.