“ELT Today: Blending Tradition  With Innovation” Konulu Konferans
10.06.2009

Atılım Üniversitesi Hazırlık Okulu tarafından düzenlenen ODTÜ İngilizce Öğretmenliği Bölümü Dr. Işıl Günseli Kaçar’ın konuşmacı olduğu “ELT TODAY: Blending Tradition  with Innovation” (Geleneksel Eğitimin Yeniliklerle Harmanlaşması)  konulu sunum 03.06.2009 tarihinde Üniversitemiz Seyhan Cengiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dr. Işıl Günseli Kaçar “ On Line “ eğitiminin pratik uygulamalarından bahsederek, Yahoo Grouplarını kullanmanın avantajları, Yahoo Group karakteristikleri, Yahoo Group sayfasındaki klasör ve dosya açılımı, Yahoo Group sayfasını oluşturmak için atılması gereken adımlar konularında ayrıntılı bilgiler verdi.

Kaçar, Yahoo Grubuna üye olmanın yollarını blog  oluşturulması, oluşturulan blogların içindeki konu başlıkları,üye yorumlarının onayı, gönderilen mesajların sınıflandırılması şeklinde sıraladı.

Konferans soru cevap kısmının ardından sona erdi.