Eryaman Doğa Koleji Kariyer Günlerine Katıldık
23.11.2017

23 Kasım 2017 Perşembe günü Eryaman Doğa Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Batıkent, Çayyolu, İncek ve Çukurambar Doğa Kolejleri öğrencilerinin de katılım gösterdiği Kariyer Günleri etkinliğinde, üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Yaklaşık 500 öğrenci ve öğretmenin katıldığı etkinlikte, öğrenciler standımızı ziyaret ederek üniversitemiz hakkındaki detaylı bilgilere sahip oldular.  Fuara, Üniversitemizi temsilen Kurumsal Tanıtım Uzmanı Emre Cihan, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Bölümü öğrencisi Tuğçe Karapınar ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ayberk Erenler katıldı.

Ayrıca yine üniversitemizi temsilen, Mimarlık bölümünden Öğr. Gör. Dr. Melike Orhan, Endüstri Mühendisliği bölümünden Öğr. Gör. Hande Eryılmaz, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden Öğr. Gör. Dr. Tuğba Gürçel, Mekatronik Mühendisliği bölümünden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güneş ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünde Öğr. Gör. Dr. Çağrı Bulhaz da kariyer günlerine katılım göstererek, öğrencilere meslek tanıtım sunumları yaptılar.