Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldık
17.03.2017

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesinin, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin, üniversite tercihlerinde doğru kararlar verebilmeleri, üniversiteler hakkında doğrudan bilgi alabilmelerini sağlamak için 17 Mart 2017 Cuma günü, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesinin düzenlemiş olduğu üniversite tanıtım fuarına katıldık. Fuara, üniversitemiz adına Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğünden, Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır, Yazım Mühendisliği bölümünden öğrencimiz İnci Evrim Çamalan ve Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümünden öğrencimiz Gülsen Köroğlu görev aldılar. Üniversitemizin standına büyük ilgi gösteren aday öğrenciler, Atılım Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler alarak, kafalarındaki tüm soru işaretlerine cevap bulmuş oldular.