İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi Üniversite ve Meslek Tanıtım Günündeydik
21.04.2015

19 Nisan 2015 Pazar  günü, İstanbul Fen Bilimleri Dershanesi’nin düzenlemiş olduğu üniversite ve meslek tanıtım fuarında, üniversitemiz de tanıtım standıyla hazır bulundu. Türkiye genelinde bulunan 25 üniversitenin katıldığı tanıtım organizasyonunda, etkinliğe katılan öğrencilerin, üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi. Yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı fuarda, öğrenciler üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler edindiler. Fuarda ayrıca Hukuk Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet İstemi de , Hukuk Fakültesi hakkında öğrencilere konferans salonunda detaylı bilgiler verdi. Etkinliğe, Atılım Üniversitesini temsilen, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları Özgür Hasılcı ve Emre Cihan katıldı.