İstanbul Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın Misafiri Olduk
20.04.2017

18 Nisan 2017 İstanbul Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın düzenlemiş olduğu üniversite ve meslek tanıtım fuarında, üniversitemiz de tanıtım standıyla hazır bulundu. Mesleki bilgilendirme ve bölüm tanıtım sunumlarında Atılım Üniversitesi olarak Hukuk Fakültesi ve Pilotaj Bölümü ile yer aldık.Hukuk Fakültesini temsilen Yrd.Doç. Mehmet İstemi, Pilotaj bölümünü temsilen Öğretim Görevlisi Serdar Taşbilek katılım göstermiştir.Türkiye genelinde bulunan yaklaşık 40 üniversitenin katıldığı tanıtım organizasyonunda, etkinliğe katılan öğrencilerin, üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi. Yaklaşık 1000 öğrenci ve velinin katıldığı fuarda, öğrenciler üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler edindiler.