KASAUM Lisans Araştırma Projesi III. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresinde!
02.05.2017

TED Üniversitesi, Aktif-İz Gençlik Topluluğu, Gençlik Çalışmaları Derneği ve TED Üniversitesi İhtiyaç Haritası Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği III. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi bu sene 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yapılan başvurular neticesinde poster sunumu veya sözlü sunuma hak kazanmış olan sosyal sorumluluk projeleri, bu kongrede Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen katılımcılara sunuluyor ve yıl içinde sosyal sorumluluk altında yapılmış olan tüm seçkin işler sergilenme imkânı buluyor.

2015-2016 akademik yılında KASAUM nezdinde yürütülen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs” Lisans Araştırma Projesi de bu kongrede proje temsilcisi KASAUM üyesi Arş. Gör. Yiğitcan Çankaya ile öğrenci delegesi ve KASAUM Başarıyı Paylaşım Programı öğrencisi Feray Karaçınar (Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencisi) tarafından sunulacak. 6 Mayıs 2017 tarihinde TED Üniversitesi (Ziya Gökalp Caddesi No.47 - 48  Kolej/Çankaya) Turkuaz Salonda saat 15:00 oturumuna herkesi bekleriz.

Detaylı bilgi için Kongre web sayfası: http://sspkongre.com/program/