KASAUM Müdür ve Müdür Yardımcımız 8 Mart Etkinliklerine Destek Verdiler
09.03.2015

Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin (KASAUM) Müdür ve Müdür Yardımcıları olan öğretim üyelerimiz “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle gerçekleştirilen etkinliklere konuşmacı olarak destek verdiler. Altındağ Belediyesi’nin daveti üzerine Merkez Müdürü Doç.Dr. Gül Güneş, Kabakçı Konağı’nda saat 14’de gerçekleştirilen “Kadın ve Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma” konulu söyleşide konuşmacı oldu. Merkez Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Fatma Ülkü Selçuk ise, Çorum Hitit Derneği Federasyonu Kadın Konseyi’nin davetlisi olarak saat 14’de Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’inde “Kadının Toplumdaki Yeri” başlıklı konuşmayı gerçekleştirdi. KASAUM’un Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Üniversitemizde düzenlenecek “Sadece Kadın Değil, İnsan” başlıklı Panel ve Forum etkinliği ise, 11 Mart 2015 tarihinde saat 13.30’da İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda yapılacak.