KASAUM’un Projesi YÖK Sayfasında
21.06.2016

KASAUM (Üniversitemiz Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi)’un “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs Projesi” ne ilişkin haber Yükseköğretim Kurulu Akademide Kadın Çalışmaları ve Sorunları Birimi’nin web sayfasından yayınlanmaya başladı. Üniversitemiz Lisans Araştırma Projeleri Programı (LAP) kapsamında 2015- 2016 döneminde KASAUM adına Öğr. Gör. Damla Songur’un danışmalığı, Ar. Gör. Erhan Küçük’ün eş danışmanlığı ve Öğr. Gör. Aslı Şimşek’in gönüllü danışmanlığında 16 araştırmacı öğrenciyle yürütülen LAP- C- 1516- 02 kodlu proje, 6. Lisans Araştırma Projeleri Şenliği'nde gerçekleştirdiği sunumla da birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Projeye ilişkin detaylı bilgi içeren YÖK sayfasına

KASAUM’a ilişkin detaylı bilgiye ise,

kasaum.atilim.edu.tr

web adresinden ulaşabilirsiniz.