KHK Kayıt İşlemleri
23.09.2016

Kayıt Tarihleri:

Kayıtlar, bölüm farkı olmaksızın 26- 28 Eylül  2016 tarihleri arasında  (09:30 - 17:00 saatleri arasında) Atılım Üniversitesi Yerleşkesi, Fen Edebiyat Fakültesi Zemin kat - Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nde yapılacaktır.

Adayların kayıt için  şahsen (veya Noter vekaleti vermiş oldukları kişi tarafından) başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.

Kayıt için Gerekli Evraklar:

• Kayıt Bilgi Formu ( Buradaki linkte bulunan formun çıktısı alınarak, doldurulduktan sonra teslim edilecektir.)

(Formda geçen öğrenci numarası kesin kayıt sırasında verilecektir.)

• Nüfus Cüzdanı arkalı önlü fotokopisi

• İkametgah Belgesi

• 6 Adet vesikalık fotoğraf

(Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır. Kayda gelirken 6 adet fotoğrafın arkasına öğrenci adı, soyadı ve kazanılan bölüm/programın tükenmez kalem ile yazılmış olması gerekir. )

• Kapatılan Üniversiteyi kazanmış olduğuna ilişkin  yerleştirildiği yıla ait ÖSYS Kazandı ve LYS/YGS puanı sonuç  belgelerinin internet çıktısı

• Not dökümü Belgesi  (İmzalı ve mühürlü)

• Not dökümlerinde yer alan derslerin ders tanımları (İmzalı ve mühürlü)

• Öğrenim ücretinin yatırılmış olduğunu gösteren Banka dekontunun aslı

• Sivil Havacılık Yüksekokulu Bölümlerini kazanan öğrencilerin getirmesi gereken evraklar:

HAVACILIK YÖNETİMİ

-Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına ilişkin Resmi yazı

Tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vs).

UÇAK ELEKTRİK-ELEKTRONİK

UÇAK GÖVDE-MOTOR

-Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına ilişkin Resmi yazı

-Tam teşekküllü bir hastaneden (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vs) sağlık raporu

PİLOTAJ

-Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına ilişkin Resmi yazı

-Aday öğrencilerin 06.06.2006 tarihli ve 26190 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Uçak Pilotu Lisans Yönetmeliği (SHY–1)” nin 24. Maddesinde belirtilen öğrenci pilot lisansı için müracaatlarda öngörülen koşulları sağlaması gerekmektedir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) veya SHGM tarafından yetkilendirilen havacılık tıp merkezleri tarafından düzenlenmiş geçerli 1 inci sınıf sağlık sertifikası(sağlık sertifikasında, tek pilota sertifikalı uçaklarda sorumlu pilot olarak uçmasına engel kısıtlama bulunmamak)

**Yabancı Dilde Eğitim veren bir programa başvuru yapan öğrencilerin getireceği her türlü Yabancı Dil Seviye Belgesinin öncelikle Hazırlık Okulu Müdürlüğünce onaylanması gerekmektedir.

Banka Hesap Numarası:

Denizbank Ankara Ticari Merkez Şubesi (Şube Kodu :3700)

280 3832-368 TL Hesabı

IBAN:  TR420013400000280383200080