Kırıkkale ABC Koleji Misafirimiz Oldu
26.02.2015

26 Şubat 2015 Perşembe günü Kırıkkale ABC Koleji öğrencileri ve öğretmenleri misafirimiz oldu. Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısı, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında detaylı bilgiler verdi. Eftal Erel’in sunumu ardından öğrenciler 2 gruba ayrılarak Mühendislik ve Hukuk Fakültelerimizi ziyaret ettiler. Mühendislik Fakültesine giden grup, ilk olarak Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Erden’in sunumunu dinleyip, daha sonra Mekatronik Mühendisliği laboratuarlarını gezerek detaylı bilgiler aldılar. Hukuk Fakültesine misafir olan diğer grup öğrencileri ise, Kurgusal Duruşma Salonunda fakültemiz Araştırma Görevlisi Kumru Kılıçoğlu Yılmaz’ın sunumunu dinleyerek detaylı bilgiler edindiler.