Kırıkkale Anadolu Lisesi Üniversitemizdeydi
09.11.2017

09 Kasım 2017 Perşembe günü Kırıkkale Anadolu Lisesi’nden gelen 80 öğrenci ve öğretmenleri misafirimiz oldu. Üniversitemizin Kurumsal Tanıtım Müdürü Sedat Karaçayır, üniversitemizin sahip olduğu olanakların anlatıldığı sunumuyla aday öğrencilere; fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız, sosyal imkânlarımız, eğitimimiz, yurtdışı bağlantılarımız ve daha pek çok konuda detaylı bilgiler verildi. Dil bölümünden sınava girecek öğrencilere,  Mütercim Tercümanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Asiye Öztürk ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Gökşen Aras bölümlerini tanıtan sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunum sonrasında ise İktisat Bölümü öğrencimiz Ceren Çakıcı rehberliğinde misafirlerimize kampusumuz gezdirildi.