Kişisel marka olmak üzerine Haldun Dormen’le...
18.04.2014

Duayen tiyatro sanatçısı Haldun Dormen 14 Nisan günü Girişimcilik Eğitim Serisi II -"Başarılı Girişimciler Atılım’da" konferansları çerçevesinde misafirimiz oldu. Öğrencilerle söyleşi şeklinde gelişen etkinlikte Haldun Dormen, sanat, sanatçı olmak ve bir işi sevmenin o işte başarılı olmanın anahtarı olduğunu söyledi. Gençlere de yaptıkları işleri sevmeleri gerektiğini öğütledi.

Sanatın yaşama paralel sürekli evrildiğini bunun da son derece doğal olduğunu belirterek demokrasilerde sanatın her halükarda galip geleceğinin altını çizdi.  Darbeler döneminde yaşadıkları bir takım olayları esprili bir şekilde öğrencilerle paylaştı. Kişinin yaptığı işte marka olması için yapılan işe kendisini özverili bir şekilde vermesi gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilerin soru-cevaplarıyla devam eden sohbet toplantısında genç tiyatroculara da bir takım önerilerde bulundu.

Yapılan söyleşi sonrasında Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından günün anısına Haldun Dormen’e bir plaket takdim edildi.