“Krizden Çıkış Yolu Olarak İhracat” Konulu Konferans
30.12.2008

Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Ofisi ve Atılım İşletme Topluğu’nun ortak çalışmasıyla düzenlenen “Krizden Çıkış Yolu Olarak İhracat” konulu konferans 24.12.2008 tarihinde Prof. Dr. Engin Uzmen Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

T.C Başbakanlık İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi Şube Müdürü Sayın Asım ÇALIŞ'ın konuşmacı olduğu konferansta mali kriz ve bu krizden Türkiye'nin az etkilenmesi için ihracatın önemi anlatıldı.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bircan’ın da katılımlarıyla desteklediği programda öğrencilere ilerleyen dönemler için bir kariyer alternatifi olarak ihracatın gün geçtikçe artan önemi konusunda bir perspektif sunuldu. Konuşmasının sonunda Asım Çalış, öğrencilerin sorularına da yanıt vererek ihracat konusunda çeşitli açılımlar getirdi.