Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi Misafirimiz Oldu
24.03.2017

24 Mart 2017 Cuma günü Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri misafirimiz oldu. 10. sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, Kurumsal İletişim Müdürü Ayla Akkan, aday öğrencileri üniversitemiz hakkında bilgilendirirken, sınav kaygısı çözüm yöntemlerini ve sınav sisteminin ayrıntılarını anlattı. Bunun yanı sıra, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte, bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularına da değindi. Sunumun devamında Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel,  aday öğrencilerin üniversitemiz hakkında merak ettikleri tüm soruları cevaplandırdı. Sunumun ardından Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi öğrencileri kampüsü gezdikten sonra üniversitemizden ayrıldılar.