MPad03 Projesi Sertifika Töreni
23.10.2014

Atılım Üniversitesinin, öğrencilerin eğitim-öğretim süreci içerisinde ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye anında ve hızlı bir şekilde erişebilmelerine olanak sağlayabilmeleri amacı ile başlattığı Mpad 03 projesinde görev alan öğrenciler ödüllendirildi.

Toplantı, 21.10.2014 tarihinde Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr Hasan Akay ve Prof. Dr İsmail Bircan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nami Çagan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belgin Elbir ve Öğretim Görevlisi Özalp Tozan ve öğrencilerin katılımı ile Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Mpad03 projesinde toplam 156 öğrenci görev aldı, bir aydan daha uzun süre görev alan 10 öğrenciye sertifika ve ödül verildi. Bu öğrencilerin isimleri

ATILIM mPAD03 Tablet ödülü verilen öğrenciler

1-