Müfit Can Saçıntı “Lafını Esirgemeyenler" Tek Kişilik Gösterisi ile Üniversitemizdeydi
25.10.2017

25 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20:00’da Kemal Zaim Sunel Konferans Salonunda, "Mandıra Filozofu" filmleriyle akıllarda yer eden  yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı'nın tek kişilik oyunu "Lafını Esirgemeyenler" Atılım Üniversitesi ailesiyle buluştu.

Müfit Can Saçıntı, “Lafını Esirgemeyenler” isimli gösterisinde tarihten günümüze kadar olan söz ve hiciv ustalarını, daha önce çekimlerini yaptığı bazı görüntüleri televizyon aracılığıyla oyuna dahil ederek espirili bir dille anlattı.

Saçıntı’nın film ve tiyatro tekniklerini harmanlayarak ‘fi-yatro’ adını verdiği sunuş tekniği ile sahnelediği gösteri, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.