Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi Çalışma Grubu Üniversitemizde Toplandı
23.02.2018

ÖSYM'nin düzenlediği sınavlara yönelik analizler yapıp değerlendirme raporları yayınlamak amacıyla kurulan ve içinde Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un da yer aldığı “ÖSYM Ölçme ve Değerlendirme Süreçlerinin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi Çalışma Grubu” bugün Üniversitemizde toplandı. 13:30’da bir araya gelerek kampüsümüzde Üniversitemiz ev sahipliğinde yemeğe katılan çalışma grubu, 14:30’da toplantıya başladı.

Merkezin ölçme ve değerlendirme süreçlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ile dünyadaki iyi uygulamaların adaptasyonu ile ilgili öneriler geliştirmek adına gerçekleştirilen toplantıya, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ceritli, ÖSYM Başkan Yardımcısı Dr. Murat İlikhan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Hacettepe Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Petek Aşkar, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Gelbal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Eryılmaz, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sıtkı Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Bayram Çetin, ÖSYM Araştırma Geliştirme Daire Başkanı Doç. Dr. Dilara Bakan Kalaycıoğlu, ÖSYM Ölçme ve Değerlendirme Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sadri Şensoy, ÖSYM Başkanlık Müşaviri Dr. H. Eren Suna, ÖSYM Başkanlık Müşaviri Hande Tanberkan Suna ve Araştırmacı Emine Eroğlu katıldı.