Prof. Dr. Hasan Ünal Al-Arabiya TV'de
23.12.2016

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Ünal, Türk dış politikası hakkında Al-Arabiya TV'ye röportaj verdi. Ünal, hafta başında Atılım Üniversitesi'nde açılış dersini gerçekleştiren Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü aktardı ve olayın sonuçlarını değerlendirdi. Ünal, geçen Salı günü Moskova'da gerçekleştirilen Rusya, Türkiye ve İran üçlü zirvesini yorumladı. Bu zirve sonrasında Türkiye'nin Suriye politikasındaki olası değişimle ilgili soruları yanıtlayan Ünal, dış politikadaki tabloyu Ortadoğu özelinde örneklerle aktardı.Ünal ile Al-Arabiya TV adına uzman muhabir Baker Atyani röportajı gerçekleştirdi.