Sağlık Bilimleri Fakültemiz Yeni Öğrencileriyle Buluştu
11.10.2017

11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 14:30'da, bu sene açılan Sağlık Bilimleri Fakültemiz yeni öğrencileriyle buluştu.

Kadriye Zaim Konferans Salonunda düzenlenen tanışma toplantısının açılışını, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nedret Kılıç yaptı. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Prof. Dr. Serkan Eryılmaz'ın Sağlık Bilimleri Fakültemizin amacı, vizyonu, imkânları ve öğrencilerden beklentilerini vurguladıkları tanışma toplantısına,  Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkan Merdol,  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Murat Sümer, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevil Köse ve Arş. Gör. Sonay Guruhan katıldı.

Fakültenin ilk öğrencilerine, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Beslenme ve Diyetetik Bölümlerine ilişkin bilgilerin verildiği toplantıda Fakülte Akademisyenlerimiz ve okulumuz Öğrenci Dekanı Hüseyin Hüsnü Aksoy kendilerini öğrencilere tanıttı.  Fakültenin yeni öğrencilerininin sorularının cevaplandırılması ile devam eden toplantı, yeni eğitim yılına dair verilen tavsiye ve iyi dileklerle son buldu.