“Tango ve Kadın” Sergisi
21.04.2015

Üniversitemiz Arjantin Tango Dans Topluluğu’nun  düzenlediği ve  20 Nisan-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kadriye Zaim Kütüphanesi fuaye alanında sergilenecek olan“Tango ve Kadın” temalı fotoğraf sergisinin açılışı 20 Nisan Pazartesi günü saat 12:30’da yapıldı. Koreografinin Doç. Dr. Hilal Şaşmazel’e ait olduğu serginin pekçok özelliği mevcut. Sergi “Tango Fotoğraf Sergi Serisinin” ilki, yani serginin ilerleyen yıllarda farklı temalarda devamı var. Ayrıca sergi gezici, Atılım Üniversitesi’nden sonra farklı mekanlarda sergi konaklayacak. Serginin bir başka özelliği ise modellerin üniversitemiz topluluk üyelerinden ve üniversitemizde açılan Tango kursunda yetişen öğrencilerimizden olması. Serginin fotoğraf çekimleri Hayela Ajans’ a ait, sponsoru ise Teksis İleri Teknolojiler Firması. Tamamıyla ekip çalışması olan bu sergi farklı mekanlarda yapılan çekimlerle 1.5 yıl içerisinde tamamlanmıştır. Sergide emeği geçen herkese ve bizlerin hep yanında olan Atılım ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.