TravelExpo Ankara Fuarına Katıldık
28.03.2017

23-26 Mart 2017 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium fuar merkezinde gerçekleşen TravelExpo Ankara fuarında üniversitemiz de stant ve sunumlarıyla yer aldı. Fuarın açılış gününde Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül Güneş “2014 Kalkınma için Sürdürülebilir Turizm Uluslararası Yılı” başlıklı sunumunu, fuarın ikinci günü ise Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. İbrahim Birkan “Kral Midas’ın Son Yemeği” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ziyaret ettiği fuarın sonun gününde, okulumuz standının ziyaretçilerinden birisi de Etiyopya Büyükelçisi Sayın Ayalew Gobezie Workneh oldu. Fuar; okulumuzu temsil etmenin verdiği mutluluğu yaşayan öğrencilerimiz ve tüm diğer katılımcıları için farklı ve önemli bir deneyim olarak hafızalarda yer etti.