Turizm İşletmeciliği Bölümü Mutfak Atölyesi
09.06.2009

Üniversitemizin Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından organize edilen ve “Food and Beverage Operations” dersinin uygulamasının yapıldığı Mutfak Atölyesi’nin dersleri – I - barakasında yapılan bir kutlamayla sona erdi. Dönem boyunca devam eden uygulamalarda, öğrenciler, uluslararası mutfaklardan seçtikleri menüleri, Öğr. Gör. Dr. Gonca Güzel Şahin, Sheraton Hotel Başaşçısı ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz ve asistanı Elif Şahbaz öncülüğünde hazırlayarak, –I- barakasında öğretim üyelerine servisini yaptılar. Dönemin son uygulama dersinde, gösterdikleri performans ile üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından büyük bir takdirle karşılanan öğrenciler, ayrıca 09 Mayıs tarihinde Sheraton Hotel ve Başkent Aşçılar Federasyonu tarafından organize edilen, Türkiye’nin en iyi aşçılarının hazırladığı 8 farklı lezzetin, 8 farklı masaya, 8 farklı sunumla gerçekleştirildiği Chef 8 organizasyonundaki çalışmalarını belgeleyen serfitikalarını da executive şef Zeki Usta’dan aldılar.