Ulu Önder Atatürk Törenle Anıldı...
14.11.2016

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 78. yıl dönümünde Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Yalçın Zaim, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ başta olmak üzere yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz, idari personel ve öğrencilerimizin katıldığı törenle anıldı.

10 Kasım 2016 saat 09:05'te Atılım Meydan'da bulunan Atatürk Anıtı'na Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve öğrencilerimiz tarafından çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören; Kadriye Zaim Kütüphanesi Konferans Salonu'nda devam etti. Hukuk Fakültemiz 3. Sınıf Öğrencisi Doğacan Kaşıkara ve Atılım Çoksesli Gençlik Korusu'nun seslendirdiği eserlerin ardından Hürriyet Gazetesi yazarlarından Fikret Bila "Atatürk Devrimleri" adlı konuşmasıyla programa katıldı.