Ünitercih Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerine Katıldık
21.07.2016

Üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak adına Eket Fuarcılık tarafından Ankara’daki aday öğrencilerin üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermek amacı ile düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri” 19/20 Temmuz 2016 günlerinde yaklaşık 10 bin aday öğrenci, aileler ve rehber öğretmenin katılımıyla, Ankara Congresium ATO Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi’nin de katılımı ile destek verdiği fuarda bu yıl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Uzmanları ve Hayata Atılım Öğrencilerinden oluşan bir ekip ile yer aldı. Aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.