Üniversitemiz Antalya’ da Düzenlenecek Olan Eurasia Airshow’a Katılıyor

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen ve uluslararası bir organizasyon olan  Eurasia Airshow’a bu sene ASELSAN, HAVELSAN, TAI, TEI, Turkish Technic, Lockheed Martin, Airbus, Boeing ve benzeri pek çok büyük kurumla birlikte Üniversitemiz de katılım gösterecek.

25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Uluslararası Havalimanı içinde  300 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilecek fuarda, Üniversitemiz MŞMM, Mühendislik Fakültesi, Kariyer Planlama ve CO-OP Koordinatörlüğü, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörlüğü, ARGEDA, Sivil Havacılık Yüksekokuluna ait stantlarıyla hazır bulunacak.

Eurasia Airshow’da, 500’ ün üzerinde uluslararası katılımcının yanı sıra, 150’nin üzerinde askeri ve sivil delegasyon katılımı ile 100’ün üzerinde ülkeden 100 binden fazla profesyonel ziyaretçi hedefleniyor.

Fuar, 25-26-27 Nisan tarihlerinde tamamen sektör kurum ve çalışanlarına açıkken, 28-29 Nisan tarihlerinde halka açık biçimde gerçekleşecek.

Fuarla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.