Üniversitemiz ve Nurol Makina ve Sanayi A.Ş. ile İşbirliği
25.11.2016

18.11.2016 tarihinde Nurol Makina ve Sanayi A.Ş. ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokolle Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) kapsamında kurulan işbirliklerine bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda düzenlenen imza töreninde Nurol Makina şirketini temsilen Genel Müdür Yardımcısı Sayın Melih ŞAHİN ve Stratejik Planlama ve Pazar Geliştirme Direktörü Sayın Emre AKIN beyefendiler yer aldılar. Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ yaptıkları konuşmada, üniversitelerde üretilen akademik bilgilerin SAYP Programı sayesinde ve sanayimizin ihtiyaçları doğrultusunda Türk Savunma Sanayisine kazandırıldığına dikkati çekmiştir.

Karşılıklı olarak imkan ve kabiliyetlerin tanıtıldığı sunumların ardından imza törenine geçilmiştir. Bu protokol ile birlikte Atılım üniversitesi 8. SAYP protokolünü imzalamış ve Türk Savunma Sanayisinin önde gelen şirketlerinden biri olan Nurol Makina ve Sanayi A.Ş. iş geliştirme faaliyetlerine başlamak için ilk adımı atmıştır.