Üniversitemizde Kepler Fırlatıldı!
04.07.2017

Üniversitemiz 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2017 Cuma günü, saat 17.00’de Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi.

Tek oturum şeklinde düzenlenen törende, Üniversite derecesine girenlerin ardından alfabetik sırayla Fen Edebiyat Fakültesi, GSTMF, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu derecelerine girenler ile Doktora mezunlarının ve Bölüm Birincilerini takiben diğer mezunların belgeleri verildi.  

atilimtv.atilim.edu.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanan Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'un açılış konuşması ile başladı, Mezunlar Derneği adına konuşma ile devam etti. Üniversite derecelerinin verilmesinin peşi sıra, yaş kütüğe plaka çakıldı.

Mezun öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından mezun olan öğrencilere ödül ve belgeleri teslim edildi. Keplerin atılması ile birlikte, coşkuyla geçen Mezuniyet Töreni sona erdi.

Törene ilişkin görseller için linke tıklayınız: http://www.atilim.edu.tr/shares/atilim/files/2017-mezuniyet-fotograflari.rar