Yazılım Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
25.05.2016

Atılım Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yazılım Yarışmasının ödülleri 23 Mayıs 2016 günü Kemal Zaim Sunel Salonunda gerçekleştirilen bir etkinlikle sahiplerine verildi.  Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümlerinin ortak çalışmaları ile düzenlenen yarışmanın amacı mobil cihazlarda çalıştırılabilecek özgün yazılım projesi tasarlama ve geliştirilmesini teşvik etmekti. Yarışmanın kazananlarına para ödüllerinin yanı sıra Atılım Üniversitesi tarafından geliştirilmiş olan MPAD3 tabletler takdim edildi.  Katılan tüm yarışmacıları ve destek verenleri kutluyoruz.

Yarışmada Dereceye Giren Projeler ve Yarışmacılar:

1-  3D İskelet Atlası (Eren Aydın, Erdi Engin)

2-  Durumum Acil (Muhsin Özbek, Murat Yaman)

3 - Whoto Call (Oguz Kaan Demirhan, Nilsu Vardareri, Pınar Türkyılmaz, Fatih Demir)

Mansiyon. Atılım Trader (Berksu Kısmet, Adil Kutan Çıngısız)

Mansiyon. Atılım Mobil (Davut Kara, Burcu Alakuş)