YDS Academy Yabancı Dil Okulları Konuğumuz Oldu
05.06.2017

Yaklaşan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesinde, öğrencilerin sınav pratiğini arttırmak ve sınav stresine karşı deneyim kazanmalarını amaçlayan deneme sınavları üniversitemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor. 03 Haziran 2017 Cumartesi günü YDS Academy Yabancı Dil Okulları öğrencilerinin 280 kişilik katılımı ile gerçekleşen deneme sınavı, üniversitemizin İşletme Fakültesinde gerçekleştirildi.

Sınavdan önce, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden Öğretim Görevlisi Gülay Gülpınar Özoran ve Mütercim Tercümanlık Bölümünden Araştırma Görevlisi Özge Bayraktar Özer, bölümlerini ve mesleklerini anlattılar, ayrıca aday öğrencilere üniversitemizin sunduğu imkanları ve kariyer planlamaları hakkında da detaylı bilgi verdiler.