YDS Akademi Dil Sempozyumuna Katıldık
24.10.2011

YDS Akademi Grubunun 22 Ekim 2011 Cumartesi günü, saat 12:00-17:00 saatleri arasında Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlediği geleneksel dil sempozyumuna Atılım Üniversitesi olarak sunum ve stant organizasyonumuzla katıldık.

Sempozyumda 500’e yakın öğrenci ve veli ile görüşme yapılarak, Atılım Üniversitesi Fakülteleri, sosyal ve kültürel olanaklarıyla ilgili bilgiler verildi.

Bu sempozyumda görev alan; İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Mültezem Boydaş  ve Gülseren Aslı Seçmen, Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencilerinden Beren Erdemir, Büşra Sayın ve Araştırma Görevlisi Gökçen Usman ile birlikte Halkla İlişkiler Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Sedat Karaçayır öğrencilere ve velilere üniversitemizi ve bölümleri tanıttılar.

Ayrıca Araştırma Görevlisi Gökçen Usman Mütercim Tercümanlık Bölümünü anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Fuaye alanı gezilirken ve sempozyumun genelinde öğrencilerin üniversitemize olan ilgisi görülmeye değerdi.