Yenimahalle Belediyesi’nin Konuğu Olduk
24.02.2015

24 Şubat 2015 Salı günü, Yenimahalle Belediyesi’nin organize ettiği Sınav Kaygısı semineri 50.Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Yenimahalle ilçesinde bulunan 7 lisenin 10-11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılım gösterdiği etkinlikte, üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, öğrencilere sınav kaygısı, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında  detaylı bilgiler verildi. Etkinliğe ayrıca üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü Tanıtım Uzmanı Emre Cihan, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya Bölümü öğrencimiz Dilara Çisel Varan ve Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Hasan Furkan Kalkan’da katıldılar. Etkinlik bitiminde Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Sayın Mehmet Kartal, bir teşekkür konuşması yaptı. Biz de Atılım Üniversitesi olarak böyle bir etkinlik ile bizleri öğrencilerle ve öğretmenlerle buluşturan Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz.